torsdag 11. september 2014

Rustikk stil

Underveis i renoveringen har jeg vinglet mye i hvilket uttrykk jeg har ønsket meg i huset. Jeg tror jeg startet med romantisk og landlig stil, for så å bevege meg mer mot et minimalistisk og industrielt uttrykk. Plutselig en dag begynte jeg også å fantasere om retro og fargerike møbler og interiør -gjerne turkis sofa, gule skap og knallrosa puter. Heldigvis har jeg ikke delt min tankerekke med min kjære samboer. Da tror jeg han hadde fått apoplektisk anfall i disse oppussingstider. 

Nå som rommene begynner å ta form, og interiøret sakte, men sikkert kommer på plass, så ser jeg imidlertid mer og mer hvilken stil jeg beveger meg mot og som jeg trives best med. Eller, det blir ikke helt riktig å si at jeg har bare en stil, da huset blir en salig blanding av stilarter. Samtidig er det kanskje et hoveduttrykk som begynner å gjøre seg gjeldene, og det er den rustikke stilen i blanding med nordisk og landlig interiør. Det vil si mye hvitt, tre, grått og noe pastell. Ikke veldig stramt, men heller ikke helt shabby chic. Vi er snart i mål med huset (iallefall innvendig). Og etter utallige arbeidstimer og noen kroner og øre til banken (...), så gleder jeg meg til å vise dere hvordan det har blitt. 

Nyt kvelden :)
5 kommentarer:

 1. Så gøy! Vil se flere bilder!! =D Snart ferdig med kjøkkenet vårt vi og, det blir så godt å bli ferdig!

  Hilsen Elin

  SvarSlett
 2. SÅ gøy å se interiørbilder som faktisk er fra huset i skogen!! Dere har vært SÅ flinke og det blir SÅ flott!!

  Klem fra Marie Kristine :)

  SvarSlett
 3. Og vi (eller kanskje mer Frank Ove....) har forresten endelig starta riving av badet vårt - har jo sagt et par ganger at dere har inspirert oss og nå satte vi i gang. Blir slette vegger ;) Spurte flisleggeren om mosaikkspeil, men han var ikke like entusiastisk som meg, så får se hva det blir til der....

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...