onsdag 19. februar 2014

Ryddig sa du?I disse dager foregår det storstilt oppussing innvendig av huset vårt., og det er de mest arbeidsomme rommene som nå blir tatt. Det vil si to stykk bad, vaskerom, gang, to soverom og kjøkken. Så store forandringer og oppbygging finner sted, selv om det kanskje ikke er særlig synlig på disse bildene, der det tilsynelatende er det komplette kaos som råder.

Øverst er vår tidligere stue avbildet, og her skal det etterhvert bli et kjøkken. Som dere sannsynligvis legger merke til er vi ikke helt i mål enda, en kan vel heller si at vi begynner å nærme oss halvveis i Vasa-loppet (uklarhetene i bildet skyldes enorme mengder støv og skitt). Mange fine tømmervegger har også kommet til syne, og det er heldigivis veldig godt bevart med tanke på at de er over 150 år gamle. Så nå må jeg vurdere hvilke som ikke skal kles igjen. 

Og vi er fortsatt ved godt mot, selv om melkesyra innimellom kommer sigende.

Håper dere har en fin vinterferie :)

4 kommentarer:

 1. Noen av bildene dine ligner på hvordan det så ut her også, men vi bodde ikke her og vi hadde ikke små barn. Håper dere klarer å beholde noen synlige tømmervegger.

  SvarSlett
 2. Dette blir bra!=) Vi planlegger også oppussing av et gammelt trønderlån, så det er morsomt og inspirerende og følge med bloggen din. Ser ut som det blir veldig fint til slutt. Har dere fått hjelp til å tegne planløsning eller har dere gjort alt selv? Jeg synes det er vanskelig med det lange og smale huset.

  SvarSlett
 3. Så flinke dere er!! Dette blir kjempefint, og så herlig med sånne gamle vegger!! Må innrømme at bilder av glava mm bringer minner tilbake til oppussing her i hus... Husker godt vi satt og spadde sand rundt omkring i gulvene her, og veien til målet virket uendelig lang . Syns dere er superflinke!! Fin kveld til deg))

  SvarSlett
 4. Så koselig at du legger igjen en liten kommentar på bloggen min May, og at du følger vår renovering :) Vi har fårr noe hjelp til å tegne innvendig, da vi hadde akkurat samme problemet som dere, og i tillegg er det bærevegger som bidrar til å gjøre inndelingen enda mer vrien. Jeg vil kanskje anbefale å få litt hjelp til dette. Tegn gjerne en skisse eller to selv (som er tenkt grundig igjennom), og ta det med til en som kan gi noen tips på veien. Byggebolig.no er også et forum der brukere kan gi mange tips og råd.

  Lykke til med oppussingen, og gjerne spør om du lurer på noe mer. Det kan jo være at jeg har et lite råd eller to etter strabasene vi er/har vært igjennom ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...