mandag 10. februar 2014

En kort oppdatering

Da er straks ett rom ferdig innvendig. Juhu! Og da var det kun 200 kvadrat igjen...Denne siste tanken skyver jeg imidlertid langt inn i den fornektende delen av hjernen, ellers hadde jeg vel gitt opp for lengst. Vi får heller fokuserer på at resultatet blir veldig bra  :) I helga har vi malt panel til den store gullmedaljen, og nå gjenstår kun behandling av gulv og å få opp lister ved gulv.

Bilder av det ferdige resultatet kommer om ikke alt for lenge.

Vi ses!

4 kommentarer:

 1. Det er riktig innstilling. Fokuser kun på det dere holder på med akkurat nå. Ta et skritt tilbake og vær stolt av dere har gjort. Dere har sikkert laget en god hovedplan, der rekkefølgen er klar.

  SvarSlett
 2. For en god følelse å være ferdig med et rom!

  SvarSlett
 3. Hvordan går det? Spent på å se ferdigbilder snart ;) Vi pusser også oppe et gammelt trønderlån, tømmerhus i utgangspunktet med panel utenpå. Veldig spennende å følge med på bloggen din og lære om alt du forsker på av type gulv, håndtak, vindu osv =) Hilsen Eli

  SvarSlett
 4. Så koselig at du følger med på bloggen Eli!
  For tiden er det en smule travelt, så jeg rekker rett og slett ikke å oppdatere så ofte. Men vi satser på litt roligere tider etterhvert, og da vil det også komme mange oppdateringer av renoveringen. Koselig om du følger meg og prosjektet videre :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...