lørdag 7. desember 2013

Før og etterStore deler av utsiden er nå ferdig renovert, og vi er veldig fornøyde med resultatet. All ære til håndverkerne som har hjulpet oss så langt med dette prosjektet. Som dere kanskje legger merke til, så er ikke inngangspartiet helt ferdig enda. Der skal vi etter hvert få ny dør, i tillegg til at det skal komme ny trapp og en liten altan. Utelys er heller ikke på plass. Vi må også vente med å male vindskiene på tilbygget, siden dette er impregnert treverk. På kortveggen mot øst er vi derimot helt ferdige, og her har vi valgt å få satt inn et stort vindu som slipper inn mye lys. I dag er stua vår i denne delen av huset, men etter nyttår er planen at kjøkkenet skal flyttes hit. Spisebordet skal stå ved dette vinduet, noe som vil gi god utsikt mot fjellene når middagen inntas. 

Ellers har det vært latmannslivet de første timene av dagen. Jeg og J var i gårkveld på julebord gjennom jobben  min, og som vanlig var det topp stemning, med god mat, flott musikk, samt sosial samvær med verdens beste kollegaer :)  Men nå er det tid for å få noe fornuftig ut av denne dagen, så jeg drar straks på en liten handletur. Julegaver og lut skal kjøpes inn.  

Kos dere på lørdagen!

1 kommentar:

  1. Det må jo være en kjempetilfredsstillelse bare å sette disse bildene under hverandre. Kjempeflott er det blitt.

    Jeg antar at det er badet som skal komme over inngangen. Hvorfor dele bad og vaskerom? Kanskje du skal lage et forslag med begge funksjonene i et rom?

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...