søndag 8. desember 2013

Bildevegg InspirasjonNår jeg innimellom skal forsøke å være kreativ på interiørfronten, er jeg opptatt av at det skal være noe som er enkelt og overkommelig å få utført. Å bruke bilder som en del av dekoren i huset  kan gjerne kan under denne kategorien. Finn noen fine fotografier og heng de opp med lærertyggis, tape eller annet som fungerer til bildeoppheng. Fordelen med å ikke anvende ramme et at du ta enkelt kan variere motiv, i tillegg til at det ikke er nødvendig at bildene står jevnt i forehold til hverandre. Skal det henges opp sju-åtte bilderammer er det med mine evner heller strabasiøst å skulle få disse i rett vinkel i forhold til hverandre.  

I dag har vi forøvrig hatt en ordentlig TV-dag. Mathea har fått den alltid like sjarmerende omgangssyken, så da blir det å ta det ganske så med ro. Men jeg regner med at det er full fres igjen om en dag eller to. Om ikke Håkon også skulle få samme virus, noe prognosene er gode for at han får.

Og etter at Mathea fikk æren av å trekke vinner av give away, var det Drude med bloggen Drudeblaa som stakk av med seieren. Premie ventes i posten :)

Flott søndag til dere :)

1 kommentar:

  1. Så utrolig stilig!!!! Elsker det!!!
    Fiiiint du har d :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...