torsdag 5. desember 2013

Reviderte baderomstegninger


Dere må forberede dere på mye baderom for tiden, da det er dette rommet som snart står for tur. Her er nåværende plan over baderommet vårt, og jeg har selvsagt klart å gjøre noen endringer fra sist gang. Dette innbefatter at badet er blitt utvidet med to kvadrat, da vaskerommet ikke lenger er et eget rom, men er blitt flyttet inn i en skyvedørsgarderobe. For ordens skyld, vi har et vaskerom til nede i første etasje. Med denne løsningen blir romfølelsen bedre (13 kvm), og ikke minst, det blir flere vinduer og mer lys på badet.

Planen er også å få fram tømmerveggen ved inngangspartiet. Så i helga skal lut og verneutstyr handles inn. Det blir spennende å se hvordan trevirket reagerer på dette, og om vi får veggen lys og fin. På nåværende tidspunkt er den heller grå og trist. Og ja, enkelte endringer vil nok fortsatt kunne komme, men dette er den løsningen jeg hittil er mest fornøyd med.

God kveld til dere :)

3 kommentarer:

 1. Dette høres spennende ut, blir nok veldig fint!
  Også så deilig med så stort bad)
  God helg)
  Klem Camilla

  SvarSlett
 2. Nå forstår jeg hvordan dette skal bli. Har du tegnet innredningen i "vaskeromsskapet". Sett av plass til å tørke tøy (ikke alt bør tas i tørketrommel) en god vifte og ekstra varme (da tørker tøyet fort). Det må også være plass til skittentøy.

  SvarSlett
 3. Takk for gode råd! I dette vaskeromsskapet, som er skjult bak skyvedører, skal det etter planen bli plass til vaskemaskin, tørketrommel, tre store skittentøyskurver, noe tørkeplass og hylleplass. Så skal vi helt klart få tak i en god vifte, samt at jeg skal snakke med elektriker slik at vi får godt med varme i rommet. I tillegg skal vi også ha vaskerom nede med noe tørkemuligheter. Vi satser på at dette blir en god og praktisk løsning :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...