tirsdag 19. november 2013

Winter Wonderland

 

Nå er det ikke lenge til snøen og vinteren for alvor gjør sin anmarsj. I utgangspunktet er jeg et sommermenneske, som liker sol, varme og bading i elva, men med årene har jeg også lært å sette mer pris på vinteren. Med hvitt landskap så langt øyet kan se, stillhet og ro. Ikke minst er det fint å kunne fyre opp i peisen, tenne stearinlys og bare slappe av. 

Vinteren lang og gjerne bitende kald, og tendensen til å trekke inn under et varmt pledd er noe jeg er flink til. Samtidig er det fullt mulig å skape en koselig og lun uteplass, der du kan nyte den friske lufta og kjenne at det river i kinnene. Her er godt med klær, et ullpledd og en skinnfell, samt noe varmt drikke, kjekt å ha. Så da kan kong vinter bare komme. 

 Ønsker dere en riktig så fin kveld videre!


1 /  2  /  3  /  4  /


3 kommentarer:

 1. Åh, for noen herlige og stemningsfulle bilder! Utrolig koselige!

  Ønsker deg en super kveld!

  SvarSlett
 2. Herlige bilder! Klar for vinter jeg også!
  Ønsker deg en super onsdag!
  Klem klem

  SvarSlett
 3. Å for noen koslige og stemingsfulle vinterbilder du viser.På tide ¨å pynte innganen kjenner jeg - får se hva jeg finner,pleier vanligvis ha et par gamle ski og skøyter utenfor døren blant annet,men plutselig har de fått komme inn på stuen.Dattera i huset bare rister på hodet :)
  EN gammel kjelke er drømmen,en dag skal jeg nok få tak i en :)
  Og du,innlegget under...ja takk til kakkelovnen!!!*drømmer*
  Toveklem.)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...