søndag 17. november 2013

Inspirasjon Dinesen gulv


Om ikke mange ukene må det taes et valg når det gjelder gulv i huset. Den store drømmen er gulv fra danske Dinesen. Dette er tregulv som enten er lagd av Douglasgran eller eik, og som er helt fantastisk i kvalitet og utseende. Her kan man få bred plank med bord opp til seks meter. Dermed er det fullt mulig å få et tregulv som strekker seg utover rommet, helt uten skjøt. Denne herligheten er ikke av den billigste sorten. De dyreste variantene koster fra 2000 kroner per kvadrat, og dette er langt mer enn hva jeg ønsker å betale for et gulv. Det finnes imidlertid varianter som er langt billigere, der prisen er fra rundt 500 kroner. Da er bordene kortere, smalere og med mer kvist, samt at de gjerne ikke er behandlet. Dermed kommer pussing, sliping og behandling i tillegg. 

Så vi får tiden vie hvilket gulv vi velger. De rimelige variantene til Dinesen kan være et alternativ, men det finnes jo mye annet fint der ute. Gjerne kom med tips dersom dere vet av noen fine tregulv.

God søndagskveld :) 
3 kommentarer:

 1. Vi kjøpte Siljan-gulv. Det er pusset, men må oljes. Nå skulle jeg ønske at vi hadde hatt mer hvitt i oljen, ellers er jeg veldig fornøyd.

  SvarSlett
 2. Så fine bilder. Ønsker deg lykke til med valget av gulv. De lyse gulvene er flotte:-)

  Ønsker deg en fin tid fremover

  Klem Anne Line

  SvarSlett
 3. Dansk leverandør, men leveres i norske butikker - Timberman.dk
  Bred parket her også - http://www.gulvdeal.no/produkter/parkett/1-stavs-parkett/

  Lykke til!
  Fin blogg

  Elisabeth

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...