torsdag 3. oktober 2013

Glatte vegger på baderommet


Da har fokuset sånn smått begynt å dreid mer og mer inn i huset, og da særlig bad og våtrom. Utvendig er det ikke mye som gjenstår å gjøre dette året. Litt maling og å få på plass søyler på tilbygg. Det øvrige som er igjen tar vi til våren. Så da er det altså bad som står for tur. På dette rommet går vi for hvite, glatte vegger og tak. Enkelt, stilrent og lett å vaske. I tillegg er det ikke all verdens jobb eller kostnad å endre på dette alternativet. Jeg er imidlertid litt i tvil om hvilke materialer som skal velges på vegger - plater, belegg, mur, gips...Det er en jungel å orientere seg i, så google har vært hyppig i bruk. Da det er høstferie neste uke, har jeg også god anledning til å oppsøke en del interiørbutikker for å finne ut litt mer. I tillegg må jeg velge ut dusj, badekar, innredning, you name it. Valget kvaler....Men det er moro også da :) 

Ha en strålende kveld!

The past week our focus on the renovation has turned more and more to the inside of the house. We are pretty much done with the outside, at least for this year. Now the winter and the snow is coming to Norway, so it's best to be inside where the temperature is tolerable. Right now I'm planning our soon to be bathroom. A lot of choices have to be made, and one is which walls we're going to choose. I don't want tiles, but white, simple and smooth walsl, which are easy to wash. The exact kind I have not chosen yet, but hopefully I'm a bit wiser at the end of the week. Have a great night!


1 kommentar:

  1. Å ja, det er moro!! Selv kunne vi ikke velge og vrake, da vi lagde 3 bad på samme tid, men litt å velge i ble det jo) Lykke til, slette vegger er rålekkert!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...