fredag 4. oktober 2013

Hvite takrennerI går fikk jeg og min kjære satt opp takrenner på tilbygget (det vil si at et lokalt firma gjorde det for oss). Vi ha valgt den hvite varianten, da vi har en formening om at dette samsvarer best med fargen som huset er malt i (bomull). Siden det erfaringsmessig er tilnærmet umulig å få av malingsflekker som først har satt seg, tok vi også sjansen på å male de gamle sorte, i hvitt. Om dette blir en suksess vil tiden vise. Da er det forresten høstferie på familien. Ni dager fri. Eller fri og fri. Det må vel til noe skolearbeid i kombinasjon med oppussing av hudet. Når man har valgt å ta på seg et slikt prosjekt som gammelstuggu, vet man hva som skal gjøre hver en ferie. Men noe avslapning skal det nok bli tid til. 

Enjoy the weekend folks!

Yesterday we installed new gutters on our house. We have chosen a white type, since we believe this color harmonizes well with our white house. I'm a bit worried if they will stay this color, or of they will be stained by moss, leaves and dirt. But I will cross my fingers and for fine gutters year after year. Enjoy the weekend folks!

1 /  2 /  3


3 kommentarer:

  1. Ikke praktisk med hvite..de må skures- blir full av grønske..mest praktisk med grå..

    SvarSlett
  2. Jeg tror faktisk våre nye takrenner har en viss grad av grå i seg, men dette ses bare først når man kommer inntil huset. Men med husvask en gang i året, satser vi på at de holder seg fine en god stund i alle fall :)

    SvarSlett
  3. Vi har hvite og de er like fine, syns det er finest jeg! Kos deg med høstferie , våres er over nå, skulle gjerne vært litt lengre.. Fin fin lørdagskveld! Klem

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...