mandag 30. september 2013

Utelamper på timeplanenVi begynner sånn smått å komme i mål med snekkering utvendig, og det er ikke lenge til utelys må monteres.  De siste par kveldene har av den grunn stort sett gått med til å google utelamper. Det store spørsmålet er om vi skal ha spotter i taket ved inngangspartiet eller om vi skal gå for en god, gammeldags utelampe. Magefølelsen sier sistnevnte. Utelampen bør være i enkel stil, og enten i fargen hvit eller grå. Om den skal henge på veggen eller i taket er jeg usikker på enda. 

Jeg liker veldig godt varianten på nederste bildet. Denne tror jeg ville passet godt sammen med resten av eksteriøret, samtidig som den er nøytral og enkel. Jeg synes ikke prisen var avskrekkende heller - rundt 800 kr, pluss toll og moms, da den må bestilles fra England. Rop forresten ut om du har bestilt lamper fra utlandet, og om dette er greit å installere i Norge. Andre gode tips til hvor man kan finne fine utelamper mottas også med hjertens glede. 

Håper dere har fått en fin start på uken.

God mandagskveld  :)

1 /  2 /  3 /  4 


2 kommentarer:

 1. Har ikke bestilt lamper fra utlandet, men fikk en svensk variant på åhlens en gang. Måtte bytte koblingen, men hadde en elektriker i hus som gjorde det.
  Tips til utelamper er lys-sensor! Vi kjøpte nettopp sensor-pærer, men vet om noen som har ekstern sensor til spotter. Enda finere når sensoren er et annet sted enn på pæra :) Utrolig greit med "tenkende" lamper hvertfall.
  Lykke til med dette valget - utelamper gjør mye med utseende på huset :)
  Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 2. Takk for tips med lyssensor! Siden både jeg og J sjelden husker å slå på utelampa før det omtrent er leggetid, kan en lampe som tenker selv være en riktig så fin ting :)

  Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...