torsdag 26. september 2013

Valgets kvaler: Dørhåndtak

 

Snart er det dags for å velge innerdører. Jeg har vel er eller mindre bestemt meg for å få ta i dører av heltre. Det føles ikke riktig å skulle sette formpressede dører inn et solid trehus. Ikke noe galt snakket om formpressede, men noe autentisitet vil jeg forsøke å gjenskape når vi først har tatt på oss oppgaven med å renovere "gammelstuggu". Og med nye dører må jeg også velge hvilke håndtak som skal pryde hver enkelt dør. For øyeblikket heller jeg mot håndtak som har noe av den samme stilen som i øverste bilde. Det vil si rette håndtak, som har håndtak enten i hvitt eller sølv. Og rund lås, ikke dørskilt. 

Jeg holder også på undersøke hvor jeg eventuelt kan få kjøpt ulike varianter, og gjennom litt googling har jeg funnet ut at butikker som Jula, byggmakker og byggmix aller selger dørhåndtak for en billig penge. I tillegg er det mulig å finne mye fint på internett. Fra Hegdehaugen er det mange nydelige håndtak, men så er jo prisen deretter. Mulig jeg også må sjekke ut eBay.

Håper dere har det fint i høstmørket:)

1 /  2 /  3  /  4

blogglisten_930109c476a1cc842d0e1626581fc371 

3 kommentarer:

 1. Fine alle sammen syns jeg :)
  Lykke til med valget!
  og god helg :)
  Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 2. Mye man skal ta stilling til når man holder på å renovere! Kult du vil bevare husets sjarm) Blir nok veldig bra) klem Camilla

  SvarSlett
 3. Og en ting til, vi kjøpte våre på Byggmax, vet ikke om de har d dere leter etter, men kan jo være greit å sjekke)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...