mandag 10. juni 2013

Spisestue inspirasjon


Denne spisestua synes jeg bare er helt nydelig! Alt fra detaljene i taket til det rustikke tregulvet. Apropos gulv. Noe tilnærmet likt dette gulvet kan jeg tenke meg å legge i mitt renoveringsprosjekt, da det harmonerer med husets gamle stil. Jeg lurer imidlertid på om dette eksemplaret av arten er en smule tung å vaske, i tillegg til at alskens ting kan ha en tendens til å samle seg i sprekkene. Det må erkjennes at jeg ikke særlig gira på å måtte innføre pinsett som en del av gulvvaskingsrutinen. Så jeg tror nok det er lurt å tenke litt til på saken. 

A beautiful livingroom and dinner table! It's all in the details, from the ceiling to the wooden floor. I would like to have flooring that have some resemblance to the one in the picture, but i'll have to look into it some more and see if it's practical. 

1

2 kommentarer:

  1. Helt nydelig ja! Har blitt så glad i hvitt og lyst tre siste tiden, er så lekkert og delikat! Og enig i at ting må være litt praktisk også, teller mye i hverdagen det! Lykke til med valg av gulv, og resten av huset) ønsker deg en fin ny uke!

    SvarSlett
  2. Takker og bukker for lykkeønskninger!

    Og siden jeg er litt sen til å svare, så kan jeg bekrefte at jeg har hatt en finfin uke. God helg til deg :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...