søndag 23. juni 2013

Innerdør inspirasjon
I utgangspunktet tenker jeg å ha hvite dører innvendig i huset. Hvit er en farge som aldri blir helt feil, og som passer med alle farger i spekteret. Det er med andre ord et trygt og sikkert valg, om enn ikke veldig originalt. Om hvitt velges, finnes det imidlertid et hav av ulike fronter som kan velges imellom. I tillegg er også dørhåndtaket et smykke som bidrar til å prege husets stil og utseende.

Jeg liker særlig godt døren på det første bildet. En rustikk og gammeldags stil som nok ville funnet seg godt til rette i vårt gamle hus. En bør kanskje være obs på at denne typen utseende dør passer best sammen med glatte vegger, ikke panel. Og siden vi skal ha mye panel, utgår sannsynligvis denne varianten. Men fin er den! Dør på bilde nummer to er mer stilren og nøytral, og jeg ser for meg at også denne kunne passet i huset vårt. Dør nummer tre har en tradisjonell stil med fronter som mange velger i dag. Dette er en type jeg synes er flott, og det er godt mulig vi ender opp med å velge noe i denne sjangeren.

Dersom du ønsker å få mer info og fakta om innerdører, skrevet av undertegnede, så kan du trykke her.

Ha en strålende søndag!

In my new and renovated house I think I'm going to have white doors. White is a classical, neutral and safe color choice, that goes with all palettes. When it comes to white doors there are many types you can choose - from traditional to more minimalistic and modern. Also keep in mind that the door handle can be an ornament of itself. Also here there are many styles, materials and colors to choose from. The pictures above illustrates doors that I like. I want a rustic and traditional style, which I hope will suit our old house well. Have a great Sunday!


1 / 2 / 33 kommentarer:

 1. Vi kjøpte nøkkelferdig hus i fjor, og kunne velge mellom helt glatt hvit, og noen i stil med den siste du viser her. Valgte med 3 firkanter og er godt fornøyd :) Håndtak valgte vi ikke, men de som fulgte med er gode å bruke, og ser helt greie ut. Men, som du sier, de kan jo være et smykke i seg selv!

  Nå skal jeg i gang med middagen; rød fiskesuppe står på menyen i dag :)
  Nyt resten av søndagen!
  Klem fra Ingrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er veldig enig i deres vurdering om å ha profilerte dører. Unntaket er ved funkisstil/minimalisme.

   Rød fiskesuppe hørtes forresten nydelig ut!
   Her i gården blir det sodd i dag - er man trønder så er man trønder :)

   Men først må gresset klippes og solen nytes.

   Fin søndag til deg også!

   Klem Unn Tone

   Slett
 2. Hei. Hvor er den øverste døren fra?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...