mandag 24. juni 2013

I gang igjen!Av ulike årsaker er vi litt forsinket i renoveringsprosjektet. Men nå er vi på sporet igjen. Jeg forsøker å holde roen når vi blir forsinket eller når ting ikke går helt som planlagt. Er det noe som ikke er noe vits når vi har forvillet oss opp i dette prosjektet, så er det å stresse. Ikke alltid jeg lykkes helt må sies. 

Mulig denne sommeren gjør at jeg må begynne med yoga. 

Som dere for øvrig ser, har vi begynt å kutte knutene på huset, i tillegg til at vi er i gang med utlekting og oppretting. Nå er vi i siget! Og joda, positivismen råder, enn så lenge :D


Håper dere har hatt en fin start på den nye uken!

 We've had a bit of a delay in our renovation, but now we are back on track. With this project and such an old house it's a bit difficult to know exactly what comes next, and there is no point getting stressed if things doesn't go as planned. Of course it's easier said than done. Sometimes you can become a bit annoyed over some bumps in the road, but all in all, things are looking good! Hope you're having a fine start on the week!

3 kommentarer:

  1. Ikke lett å beholde roen i slike tilfeller nei!! Erfarte det selv her om dagen da jeg stod på en stige laaangt over bakken å møtte på et vepsebol....gleder meg til å følge renoveringsprosjektet deres videre, klem Camilla

    SvarSlett

  2. Er litt travel for tiden, så rekker ikke svare så fort. Men takk for fin hilsen. Veldig koselig at du vil følge oss når vi pusser opp dette kråkereiret :)

    SvarSlett
  3. Har dere gjort noen spesielt før dere fjernet knutene på laftinga?

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...