lørdag 22. juni 2013

Porselensvask på kjøkkenet


Jeg synes det er nydelig med en stor hvit porselensvask på kjøkkenet. Jeg er på nåværende tidspunkt i tenkeboksen om jeg skal få tak i en slik på mitt eget kjøkken. Dersom jeg kun skal gå etter utseende ville valget vært enkelt. En kjøkkenvask må imidlertid tåle hard belastning, både i form av kasseroller som settes ned i den i tillegg til at den blir utsatt for mye såpe, skitt og vann. Jeg er derfor usikker på om en slik vask vil bevare sitt hvite og fine utseende i år etter år. Del gjerne om du har erfaringer . 

Håper dere får en fin lørdagskveld :)

If find a white porcelain sink on the kitchen both gorgeous and charming. Just that country look that I am looking for. I have some reservations though. A kitchen sink has to take a lot of wear and tear, and I'm not sure if the one of porcelain is as strong as the ones of steel. I'm going to read some more about it and find out what other people's experiences are. Take care!  
8 kommentarer:

 1. Super flotte bilder, elsker slik snippmønster på gulvet(bilde nr 2) Vil gjerne ha det på vakse rommet.
  Vi har hvit porselens vask, dessverre har et visst mannfolk vært litt hardhent med jernstekepannen og fått noen rift. Men det er ikke verre enn at jeg kan leve med det. Blir som et smykke på kjøkkenet. Jeg var veldig i tvil med hvit vask helt til søstra mi sa: vi driter i do og den er jo hvit!!!
  Da var jeg solgt:-) hihi

  Klem fra Elisabeth

  SvarSlett
 2. Haha, ja du har et godt poeng på slutten der :) Det er nok gode muligheter for at vi går for hvit vask, kombinert med hvit benkeplate (tre på kjøkkenøy) og lysegrå kjøkkeninnredning. Så får jeg eventuelt gi herrene i huset beskjed om at ytterste forsiktighet må utvises overfor vasken vår! :D

  Klem
  Unn T.

  SvarSlett
 3. Så hyggelig at du fant bloggen vår, og takk for for koselig ord!
  Vi har nok vært heldige siden det ikke var gjort for mye "hærverk" hos oss, men jeg er sikker på at dere klarer å gjenskape mye av det opprinnelige hos dere også! Ekstra spennende når en må fjerne plater og gulvbelegg og får se hva som skjuler seg under ;-) Vi fjernet plater fra 50-tallet og fant den fineste perlestaffpanelen, og det var jo nesten som å finne gull :-)
  Ang. porselensvask, har vi tenkt å ha IKEA sin på kjøkkenet i Lunden. Den er sikkert ikke blant de mest holdbare, men siden dette blir vårt feriehus blir ikke slitasjen den samme som hjemme. Har også hørt at en kan legge gummimatter i bunnen for å skåne den. Det er jo gryter og kasseroller som sliter mest, så en får bare være ekstra forsiktig når en vasker disse.
  Masse lykke til med prosjektet deres :-)

  klem Mona

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det blir spennende å se om det dukker opp noen gamle skatter i vårt gamle tømmerhus :)

   Jeg skal sjekke ut vasken fra IKEA vi og lese meg opp på hvilke erfaringer andre ar med denne. For selv om mye er billig derifra, så trenger ikke kvaliteten nødvendigvis være dårligere. Og kjekt med tipset om gummimatter i bunnen av vasken!

   Klem UnnT

   Slett
 4. Så mye fint i bloggen din) lagt meg til og gleder meg til å følge deg videre) ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelige ord, og det blir kjekt å kunne følge hverandres prosjekter :) Fin dag til deg også!

   Slett
 5. Vi har ikke hvit vask, men det er veldig fint! Uansett valg; få en nedfelt vask! Hadde det i leiligheten min, og tenkte ikke på at det var noe en måtte be om, så nå har vi det ikke... Irriterende å ikke bare kunne sveipe smuler og vann ned i vasken fra benken.

  Så utrolig mye fin inspirasjon å finne på bloggen din! Har kost meg med den og tekoppen min mens regnet bøtter ned utenfor :)
  Legger meg til som følger og gleder meg til å komme tilbake!
  Ha en flott søndag!
  Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 6. Så hyggelig at du fant fram til bloggen min og at du fant noe som kunne være til inspirasjon. Veldig kjekt med tipset om nedfelt vask. Ser av bildene jeg har lagt ut at det ikke er dette på bilde nummer to. Men hadde ikke tenkt over dette før du nevnte det. Så nå skal jeg absolutt sørge for nedfelt vask :)

  Fin dag til deg også!

  Klem UnnT

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...