lørdag 24. mai 2014

Tegninger av stue


Da har jeg igjen satt min lit til tegneprogrammet RoomSketcher for å innrede et rom i huset. Stua nede i 1. etasjen har sammen med badet, vist seg å være det vanskeligste rommet å innrede. Dette fordi det er mange vinduer og dører,  i tillegg til peis. Dermed blir det lite veggplass igjen. Jeg tror imidlertid jeg har funnet en løsning jeg er fornøyd med. 

I stedet for å sette sofaen(e) ved en vegg, som jo er mest vanlige, har jeg valgt å sette de midt i rommet - som et midtpunkt. Så får jeg heller bygge det øvrige interiører rundt sittegruppen. På tegningene synes jeg det ser ut som en fin løsning, Erfaringsvis har det vist seg at de løsningene jeg har tegnet inn på forhånd har fungert også når vi har satt de ut i levende live, så får vi håpe at det blir greit også denne gangen. Det er i alle fall utrolig kjekt å tegne rommene og interiøret på forhånd, da det blir større sjanse for at en blir fornøyd og at bomkjøp unngås. 
Og endelig var lørdagen her! 
Nå er pizza og brus fortært, så nå er det tid for å finne godstolen og et lite glass rødvin.

Flott kveld til dere :) 

1 kommentar:

  1. Jeg brukte også et 3D tegneprogram til de fleste rommene her. Stua var vanskeligst her også. 3 vinduer og to dører begrenser mulighetene. Det gjør også TV hvis mange skal sitte godt.

    Det skal bli spennende å se stua ferdig

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...