onsdag 28. mai 2014

Status: I dag

Som dere ser av bildene er vi ikke helt i mål med renoveringen enda, men fullt så ille som det kanskje ser ut er det nok ikke. Det som står igjen er arbeid som går ganske fort, og dersom vi regner to til tre måneder fram i tid, så tror jeg vil skal ha kommet ganske så langt. På bildet øverst til høyre ser dere kjøkkenet vårt. Her er det stort sett bare legging av gulv, lister, maling og montering som gjenstår. På bildet til venstre har vi inngangspartiet, og dette vil bli et av de siste rommene som vi kommer til å ferdigstille. Mellomstua som er på det tredje bildet, er det neste rommet som står for tur til å ferdigstilles. Her skal det være glatte vegger, som en kontrast til alt panelet. Spørsmålet er om vi skal velge gips eller sponplater. Gjerne fortell hva dere har på veggene og om dette er et godt valg. 
På bildene overfor ser vi trappeoppgang, bad, soverom og loftstue. Det har vært en god del jobb med rommene i andre etasje, blant annet fordi vi har valgt å heve takhøyden. I tillegg er det mye oppretting som må til, som man ser av det siste bildet. Det er i alle fall veldig givende å se at rommene endelig begynner å ta form. Det har blitt lagt ned mye arbeid, slit og penger i prosjektet, så jeg er glad for at det ser ut til at vi får igjen for innsatsen!

Fin kveld til dere, nå er sommeren endelig på vei :)1 kommentar:

  1. Dette er liksom mer arbeid enn å sette fram en ny lysestake og ta noen bilder. Jeg ser at deres gamle trapp overlevde oppussinger. Det er bra.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...