søndag 23. februar 2014

Valgets kvaler: HTH, Drømmekjøkken eller IKEA


Da er det tid for å ta ut kjøkkeninnredning, og det er tre ulike typer det står i mellom: HTH sense, Drømmekjøkken Star og Ikea Lidingö (avbildet i rekkefølge). Den enkleste i fronten er HTH sin type, som vi ser ut fra de to øverste bildene. De to variantene fra Drømmekjøkken og Ikea  er temmelige like utad. Prismessig er Drømmekjøkken noe over de to andre, men om vi bestemmer oss i løpet av neste uke, får vi 20 prosent rabatt på fronter og benkeplate.

Dersom du har noen erfaringer med noen av disse produsentene eller har en favoritt, så blir jeg hoppende glad om du legger igjen en kommentar nedenfor :)

God søndag!

5 kommentarer:

 1. Har ikke erfaring med noen av kjøkkentypene siden vi har et ille gammelt kjøkken med slike skyvedører.. Men skal ordne nytt kjøkken i sommer og det blir Bodbyn fra IKEA på oss =) Får en stor innredning med masse skuffer, noen skap og alt av hvitevarer inkludert til 50 000. Masse lykke til med deres valg! Spent på å se hva dere ender på. Elin

  SvarSlett
 2. 50 000 for et kjøkken er joen helt fantastisk pris! Det spørs nok om vi må vurdere Ikea også her til gards. Så skal det nok bli godt dokumentert her på bloggen hvilket kjøkken vi ender på. Koselig at du legger igjen en kommentar, og håper du følger oss videre :)

  Og lykke til med nytt kjøkken!

  SvarSlett
 3. Vi har IKEA-kjøkken (det samme som dere vurderer). og er fornøyd med det. Etter 6,5 år og veldig mye bruk ser vi at malingen sprekker på døra ved siden av oppvaskmaskinen, men det hadde den sikkert gjort om kjøkkenet hadde kostet dobbelt så mye. Jeg tror dere vil bli positivt overrasket over IKEA-prisene. Tegneprogrammet til IKEA er enkelt å bruke, og jeg tror det nesten kreves at folk har tegnet inn selv før veiledning/bestilling på IKEA.

  SvarSlett
 4. Takk, ja veldig mye for pengene! Vi har tegnet flere forskjellige utkast på IKEA sin homeplanner og den er genial, får sett kjøkkenet i 3D etter man har tegnet det slik at man ser godt hvordan det kan bli. Artig med kjøkken, det er jo husets hjerte! Vi ser på hvilken peisovn vi skal ha der nå, mange valg å ta.. =) Elin

  SvarSlett
 5. Veldig artig med kjøkken ja! Og veldig mye planlegging og valg...Vi holder faktisk på å velge peis selv. Muligens jeg må lage et innlegg over hvilken type jeg ønsker meg...Fin kveld til deg :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...