onsdag 14. august 2013

Inspirasjon: Vask under vinduI dag har vi fått satt inn det siste vinduet på det rommet som etter hvert skal bli kjøkkenet vårt. Vi har valgt å sette inn et avlangt eksemplar, som sitter noe mer opp på veggen enn våre andre vinduer. Dette for at vi planlegger å ha kjøkkenvasken vår under dette vinduet. Dermed unngår vi i alle fall noe vannsprut og søl på vinduet. 

Jeg ble godt fornøyd med denne løsningen! Og selv om fjøset er hovedattraksjonen fra denne vinkelen, så vil jeg få gleden av å kunne se ut når jeg gjør noe så gørrkjedelig som å vaske kopper og kar. 

På eksemplene gjengitt her så ligner vår løsning mest på det siste bildet. Vi har imidlertid valgt tre inndelinger på vinduet, slik at det blir rektangulært. I tillegg mangler det et par-tre-hundre ting før bildet blir komplett. Men det blir, det blir. 

God kveld i stuen!

1 / 2 / 3  1 kommentar:

  1. Vi har vasken ved vinduet, og må si jeg er veldig fornøyd med det! Som du sier; å kunne se på noe mens en holder på med oppvasken :) Høres lurt ut å ha det litt opp på veggen, for det blir jo litt sprut

    ha en flott dag!
    Klem fra Ingrid

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...