mandag 1. juli 2013

På ønskelisten: Kitchen Aid


Jada, jeg vet. Den store farsotten i blogglandia. Men så er jo denne lille maskinen også en fryd for øyet! I tillegg får den også mye skryt for sin yteevne og funksjonalitet. Jeg er ganske så sikker på at en slik en etterhvert vil ende opp på kjøkkenet mitt. Jeg har ikke helt bestemt meg for farge enda, men mest sannsynlig pistasj, hvit/krem eller søvfarget. Eventuelt isblå. Jeg må imidlertid først se hvordan mitt fremtidige kjøkken blir seende ut, slik at farge på mixer og innredning går sammen. 

I dag har vi for øvrig fått satt inn fire nye vinduer. Denne gang i andre etasje. Omramming på vindu er vi også godt i gang med å snekre. Nå er det snart bare bordkledning og maling som står igjen på den ene langsiden (ark tar vi forhåpentligvis om noen uker). I kveld tok jeg meg den friheten å innta horisontalen allerede i 19-tiden - noe som i disse dager er ren luksus (eller, jeg sparkler innimellom noen sprosser som jeg ikke er helt fornøyd med, så litt vertikal blir det). J er still going strong ute i finværet. 

Kos dere på årets første julikveld :)

Yes I know, the Kitchen Aid machine is a popular one in the world of blogging. But this is surely for a reason: It's a lovely sight for the eye! In addition, a lot of people says it has good capacity and functionality. Hence, I'm pretty sure that one of this kind will end up in my kitchen some day. I haven't yet decided what color I'm going to buy, but most likely it will be pistachio, cream or ice blue. It has to be a color that works with the rest of the kitchen. Enjoy the first evening in July :)

1 / 2 / 3

2 kommentarer:

 1. Åååå! Det ønsker jeg meg også!
  Men jeg fikk en Kenwood for et år siden, så føler ikke jeg kan bytte den ut enda...
  Lykke til med valg av farge; de var fine alle sammen :)
  Ha en fin julidag :)
  Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 2. åå de er drit lekkre, men for en pris!
  Må nok drømme meg litt videre på den, har en foodprossesor så får nok slite ut den først.
  Det angående å bygge terrasse ser det ut som det ikke blir brukt så mye...derfor veldig lyst til å bruke de på walk i closetet jeg!!! hihi
  Vi får se.

  Ha en fin uke videre

  Klem fra Elisabeth

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...