onsdag 26. juni 2013

En kort, liten oppdatering


Det blir et sent innlegg i kveld, men det har ikke blitt tid til å sette ned noe særlig i dag. Det er full rulle med renoveringen, og stadig nye ting som må gjøres. Men det er utrolig lærerikt og gøy!

Jeg har ikke anledning til skrive så veldig mye nå, da jeg har emigrert til soverommet (stua regnes ikke som boareal for tiden). Jeg har her to stk småtroll ved siden av meg som sover sin søteste søvn, og i tillegg er det mørkt i rommet og noe vanskelig å se tastene i mørket (burde lært med touch da jeg hadde sjansen). Så jeg får komme sterkere tilbake i morgen.

Vasene avbildet er kjøpt på Søstrene Grene til den nette sum av rundt 40 kr totalt. 

Sweet dreams!

It's a late post tonight since its been a busy day. There are lots of things to do with our old house, but at the same time I learn a lot about renovating a timber house. Unfortunately I can't write so much right now, since I'm lying in my bed in the darkness with two little ones sleeping by my side. I definitely should have learned touch when I had the chance... But I will write some more tomorrow. 

The vases pictured above are from a Norwegian interior store, and costs 40 NOK, about $6, which is considered cheap here in Norway.  Sweet dreams!

4 kommentarer:

 1. Nydelig søte vaser :)
  Ha en flott junidag, med eller uten regn (her bøtter det ned...)
  Klem fra Ingrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Her i Trøndelag har det faktisk vært en riktig så fin dag i dag! Ikke sol, men varmt. Satser på at sola titter frem mot helgen.

   Fin dag til deg også :)

   Klem

   Slett
 2. Søte vaser i flotte sommerfarger!

  Må si dere har et spennende husprosjekt på gang, gleder med til å følge med, og spesielt å se det ferdige resultatet.:)

  Riktig god sommer til deg! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig hilsen :) Ja vi gleder oss også selv til å se det endelige resultatet. Det er nok et par-tre år før vi er helt ferdige, men det er heldgvis mange milepæler underveis. For eksempel som å få et nytt fint bad i sommer.

   God sommer også til deg!

   Klem

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...