mandag 6. mai 2013

Plan for vaskerom

I huset vi restaurerer har vi til en viss grad vært avhengig av å ta hensyn til eksisterende rominndeling og plassering av bærevegger. Det har ikke vært enkelt å få til plantegninger akkurat slik jeg ønsket det, og vaskerommet er vel det rommet som var vanskeligst å få til slik at alle ble fornøyde (les meg). Vi var inne på tanken å bygge på et vaskerom på rundt 15 kvadrat. Da dette ville fordyre prosjektet ganske så mye, la vi denne planen på is.

Det som vi endte opp med er to vaskerom. Et i første etasje og et i andre etasje, der hvert rom er på cirka 4 kvadrat. Rommet i første etasje vil romme utslagsvask, varmtvannsbereder og mye skapplass. I tillegg ligger dette rommet i tilknytning til yttergang, så rommet vil også fungere som oppbevaringsrom for sko og jakker. Ikke minst blir det kjekt å ha et eget rom der vi kan tørke skitne barnehageklær. 

Vaskerom i andre etasje vil ligge innefor badet, og her skal vaskemaskin og tørketrommel oppbevares. Vi fant ut at det kunne være en god løsning da det meste av klær uansett oppbevares i denne etasjen. Dette rommet vil også inkludere tørkstativ og mye hyller til oppbevaring. 

Et lite innblikk i romløsningen i 2. etg. får dere med disse überproffe plantegningene, vel utført av undertegnede. Og helt etter nøyaktige mål må påpekes.   Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...