torsdag 28. februar 2013

Badet vårt!


Med sine 2.5 kvm er badet et av de minste rommene i huset. Det rommer dusj, vask, et skap og et par kroker til å henge fra seg utstyr. Og siden vi hverken har dusjhjørne eller dusjgardin, ender hele badet opp med å bli vått når vi dusjer. Våtromsnorm, hva er det? 

Mye på grunn av at den nevnte våtromsnormen ikke har blitt fulgt til punkt og prikke, var det for tre-fire år siden behov for en oppgradering. At man fikk synsproblemer av å se på de gamle platene var også et relevant argument for oppussing.  

Med tanke på at badet skal rives, vurderte vi det dithen at det ikke var nødvendig å koste på mer enn nødvendig. Vi la derfor på noen billige våtromsplater, som har fungert helt greit. De ser ok ut og har holdt seg fine i de årene vi har hatt de. Å kalle rommet en høydare, vil imidlertid være tøye strikken. Personlig er jeg heller ikke så glad i fuger og spor der det har lett for å legge seg såpe og skitt. Som en konsekvens skal mitt nye bad skal ha glatte vegger, som er enkle å rengjøre. I tillegg til enklere rengjøring, ser jeg også fram til å få et bad som har litt mer fasiliteter og der man ved å ta ett skritt ikke har gått fra den ene siden av rommet, og til den andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...