onsdag 27. august 2014

Agnes pinnestol


Da er det lenge siden bloggen har blitt oppdatert. Jeg har de siste månedene hatt lite motivasjon til å skrive her inne. Muligens har det fine været som har vært i sommer bidratt til dette, da PC og interiør er blitt bortprioritert på de mange fine solskinnsdagene. Men jeg håper at nå som høstmørket kommer sigende, og at huset begynner å bli ferdigstilt, så vil det bli noen flere oppdateringer!

Apropos huset vårt. Vi begynner nå å nærme oss at det faktisk begynner å bli et beboelig hus.Det er fortsatt en god del igjen, men de store prosjektene er vi ferdige med. Nå er det kun småting, som litt gulvlegging, maling og listing som gjenstår. I tillegg er det en del ting utvendig som gjenstår, men dette får vi ta neste vår og sommer. Er det noe jeg har funnet ut med et slikt storstilt prosjekt som vi har gjennomført det siste året, så er det at man må være tålmodig, da det meste tar mye lengre tid enn planlagt. 

Det rommet som begynner å se mest anstendig ut i huset, er kjøkkenet. Bortsett fra at vi mangler dører her (og i resten av huset), i tillegg til flis på en vegg, så er vi så godt som ferdige med dette rommet. Jeg er veldig godt fornøyd med resultatet, og bilder av det kommer når vi er helt ferdige. I mellomtiden kan jeg vise bilder av stolene som vi fikk tilsendt i går. Dette er Agnes stoler kjøpt på nettbutikken sixbondstreet. Vi har kjøpt flere møbler fra denne butikken, og de er alle av god kvalitet og ser fine ut. 

Men da er det straks loppekassa her i huset. 

Klem fra meg :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...