tirsdag 15. april 2014

PH-lampe

I dag og i morgen er jeg og min kjære på en liten getaway til Trondheim. Det har ikke vært flust med tid for oss selv i det siste, men nå som begge har fri og vi har snille besteforeldre som gjerne passer våre søte små, benyttet vi anledningen til å reise bort et par dager. I dette øyeblikk ligger vi utstrakt på hotellsenga, med hver vår PC og bare later oss. Nydelig :)

Jeg har selvsagt rukket å være innom et par interiørbutikker, og på den en ene lysbutikken fant jeg en lampe fra Louis Poulsen som kan være et alternativ over spisebordet. Denne pendelen er minimalistisk, samtidig som den kan passe inn i vårt gamle trehus. Godt lys er det også på den. Min absolutte favoritt er varianten i mintblå, men siden lampen er forholdsvis dyr, vil jeg ved et eventuelt kjøp gå for en farge som er mer nøytral. Så kan jeg heller male en stol i lyseblått. 

Håper dere får en finfin dag :)

2 kommentarer:

  1. Hej jättefin blogg som du har! Nu finns det både en Blog Hop och en giveaway på min blogg om du skulle vilja delta! http://gladalinjen.blogspot.se/2014/04/blog-hop-blowout.html

    SvarSlett
  2. Jeg er helt sikker på at mine foreldre hadde en slik lampe på 1960 tallet - i sort og kobber

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...