lørdag 18. januar 2014

Store flis


Avbildet er flis fra det italienske merket Terratinta. Jeg har hele tiden proklamert høyt og tydelig at jeg IKKE skal ha flis på badet, men det viser se nå at jeg nå må bite i meg de ordene. Det blir nemlig flislagt gulv...på begge badene..og i vindfanget..Skråsikkerhet er en fin ting...

Årsaken til at jeg ombestemte meg ser dere avbildet. Store, grå betongflis fra serien Betontech. Jeg oppdaget disse helt tilfeldig etter litt googling en sen vinterkveld, og syntes faktisk at de var veldig fine. I dag dro vi derfor til Norfloor sin butikk på Lade for å se på disse flisene. På forhånd var favoritten industrial steel som er avbildet på det andre bildet. Men da vi fikk se flisene med egne  øyne, var det fargen Clay (øveste bildet) som utmerket seg. Clay ser mer ut som industrial steel i virkeligheten, mens sistnevnte ble mye lysere i virkeligheten. Så da blir det Betontech Clay på bad og i vindfang. Yey!

Nå skal det slappes av her i heimen. 

Flott kveld til dere :)

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Superfine fliser og superfin blogg som jeg nettopp har oppdaget:) Vi skal i gang med et tilsvarende prosjekt som dere og jeg ble så glad da jeg så disse flisene på bloggen din. Mannen min mener derimot at det er dumt med så store fliser på baderomsgulv da det blir vanskelig å få til riktig helning i forhold til avløp/sluk. Har de dere har bestilt hos sagt noe om det?

  SvarSlett
 2. Så flott at du liker bloggen min :)

  Mht store fliser så har du to alternativer. Det ene alternativet er å ha små flis der sluk er, og det andre er å sette inn et avlangt sluk, der gulvet heller ned mot denne. På denne måten kan du ha store fliser på hele gulvet. Flisleggeren min ønsket helst det første alternativet, men det er mulig jeg skal forsøke å overbevise ham om alternativ 2 :)

  SvarSlett
 3. Hurra! Da har jeg noen gode argumenter å overbevise mannen med:) Tusen takk!

  SvarSlett
 4. Hei. Flott inspirasjon!
  Hva tror du om disse flisene "Clay" på en hel flate på en funkishytte ved havet, dvs. på alle gulv?
  Ann

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...