søndag 26. januar 2014

Muuto E27 inspo


For tiden er jeg på utkikk etter lamper som jeg kan ha på badet. Et alternativ er Muuto E27 i fargen hvit. Dette tror jeg er en lampe som vil passe godt inn i den minimalistiske og enkle stilen som blir på badet. Jeg kommer til å henge en på hver side av speilet, da denne plasseringen visstnok skal gi best lys i forhold til ansiktet. Mange liker også å ha downlights overfor vask og speil, men da dette ut i fra mine egne erfaringer gir et skarpt og kunstig lys, plasserer jeg spottene på andre steder i rommet.
Muuto E27 finnes i mange farger, alt fra de enkle og trygge fargene grå, hvit og svart, til mer spenstige farger som rosa, rødt og gul. Selv kjører jeg safe på baderommet, men på andre rom som kjøkken og baderom,  kunne jeg godt ha hatt andre og mer spreke fargetoner.
 
Nå er det tid for å forberede undervisning til uka som kommer. 
 
God søndagskveld :)2 kommentarer:

 1. Vi undervurderte behov for lys på badet. Husk også at dere blir eldre og trenger mer lys enn nå. Hvis jeg skulle innredet et nytt bad så skulle det hatt sminkespeile med lys . Noe som denne: http://www.lysbutikken.no/produsenter/nordesign/afrodite-nuevo-rondo-sminkespeil

  SvarSlett
 2. Er så fine de lampene! Har et par på soverommet selv)
  På badene har vi lysspeil, syns de gir så fint lys) i tillegg til spotter i taket da.
  Gleder meg til å se bad hos deg!!
  Ønsker deg en fin ny uke)
  Klem Camilla

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...