torsdag 26. desember 2013

Glattpanel inspirasjon

Det finnes utallige typer panel ute på markedet, som har ulik form, stil og utseende. Tidligere har jeg ikke tenkt over alle variantene som finnes, men nå som jeg skal innrede et helt hus der mange vegger vil få panel, så har jeg virkelig fått øynene opp for de mange mulighetene som finnes.   

Hvilken type du velger har mye å si for rommets uttrykk og utseende. En av variantene som jeg personlig liker veldig godt er glattpanel, eller slettpanel som det også kalles. Glattpanel gir gjerne et rustikk og minimalistisk uttrykk, og passer godt om du ønsker en enkel og litt røff stil. Her vil sprekker og kuving bli lettere synlig, men det kan jo være noe av sjarmen med denne typen panel. Det er en tidløs variant, som står seg godt år etter år. 
Det er ikke bestemt om glattpanel blir valgt i huset vårt, men den er absolutt blant mine favoritter. Hvilke andre typer jeg liker godt vil det komme bilder av senere i jula. 

Har dere hatt en fin julefeiring så langt? Her på gården koser vi oss veldig. Vi spiser god mat, ser TV, spiller kort, og bare tar livet helt med ro. Jeg må nok finne fram noe skolearbeid etterhvert, og kanskje må vi begynne å slipe en tømmervegg i løpet av jula. Men enn så lenge er det latmannslivet som gjelder. 

Nyt dagene :)

1 kommentar:

  1. Vi valget perlefas noen steder og jeg angrer på det. Glattpanel hadde passet mye bedre her også.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...