lørdag 30. november 2013

The humans versus the mice: 5 - 0


Som dere kanskje forstår av overskriften er det krig her i huset. Mellom mus og homo sapiens. Foreløpig leder sistnevnte kampen overlegent, but it ain't over yet.

Dette er altså en av sideeffektene av å bo i huset mens det renoveres. Det som trolig har skjedd er at huset nå er blitt tettet utvendig, og dermed har musa blitt stengt inne i veggene. Veien mot friheten går via vårt vakre, vene kjøkken. Jeg har imidlertid ingen intensjon om å få ekstra leieboere, så da blir det kamp. Her snakker vi survival of the fittest.

Det skal bli interessant å rive ned vegger og tak på dette kjøkkenet. Tror jeg setter Jonny på jobben.

På bildet ovenfor ser dere forresten de nye dobbeltdørene som vi har satt inn, og hvor utgangen til arken blir i første etasje. Planen er at vårt nåværende kjøkken etterhvert skal bli stue/arbeidsrom. Vi har imidlertid en lang vei å gå før dette blir realitet, og i mellomtiden får vi bare leve med ymse forhold og mus som gjerne vil bosette seg sammen med oss.

Ønsker dere en strålende lørdag :)

4 kommentarer:

 1. Raustrek uinner åverskrefta ("mouses" madam spesped? ;-), men ælles: stay strong - keep fighting!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja huff,den vart det blings ja. Har itj snakka så my om mus på spes.ped sjø, får skyld på det. Men synes egentle mouses kling ganske bra æ da :D

   Slett
 2. Eni! Denne hi ængelskmeinnern jort berre fer å jørrå e vær fer ås å ler sæ språke dæmmes. Dæm hi sekkert lerd e tå spanjolan, dæm e æxpærta på uinntak!

  SvarSlett
 3. Ikke noe særlig m mus... Lykke til !))
  Her i huset fant vi mye muse- hus mm da vi pussa opp, usj...
  Fin adventsøndag til deg !
  Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...