onsdag 6. november 2013

Skisse av soverom

Da har jeg lekt meg litt med room sketcher og har nå ganske så mange utkast av vårt framtidige soverom. Det store spørsmålet er om vi kal ha et lite walk-in-closet, og jeg har vel mer eller mindre bestemt meg for å integrere dette i soverommet. Denne løsningen skaper imidlertid litt hodebry på grunn av ekstra dør, men jeg tror dette utkastet kan være et godt alternativ. Døren inn til et klesrommet blir ved vinduet til venstre. 

Jeg har lagt ut to varianter av soverommet. Det øverste bildet er med glatte vegger og tak, mens det nederste bildet har panel på vegger og tak. Så har det seg slik at jeg ikke klarer å bestemme meg for hva som skal velges. 

Så, hva er finest? Panel eller glatte vegger? 

Og ta interiøret og møbler med en klype salt. Dette er kun et utkast med nøytral stil og farger.  

Ønsker dere en flott kveld :)

4 kommentarer:

 1. Jeg syns det er litt lunere med panel. Mannen syns det er helt grusomt med panel, så vi har glatte vegger ;) Hva slags farger ser du for deg? Vi har det helt nøytralt, men leker litt med tanken om noe mer farger på soverommet - vi får se :)
  Klem fra ingrid

  SvarSlett
 2. erlend.nessemo79@gmail.com7. november 2013 kl. 00:13

  Du kan jo legge på glatte panelplater da.
  Disse finnes i forskjellige typer.

  SvarSlett
 3. I et hus som er så gammelt må det være panel (ikke engang panelplater).

  Det ligner litt på vårt soverom. Velg soverom i etikettlista.
  Har du sett om det er plass til senga på den innvendige langveggen?

  SvarSlett
 4. Dersom jeg velger panel, blir det ikke panelplater, men god gammeldags panel :-) Og ja, jeg har tegnet en variant der senga står på innervegg, men da blir det trangt mtp dør inn til klesrom. Men mulig det lar seg gjøre.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...