lørdag 2. november 2013

Inspirasjon utslagsvask


En stor og god utslagsvask eller vaskekar er kjekt å ha på et vaskerom. Her kan kan du eksempelvis skylle skitne klær, legge klær i bløt, sette snødekte sko til tining, skylle malerkoster og fylle opp vaskebøtta med vann. Det du bør tenke på når det skal investeres i en utslagsvask er at den er romslig og dyp nok til ditt bruk. Det er også en fordel om det er en vask som tåler en del påkjenninger, og som holder seg fin år etter år. 

De to materialene som jeg kommer til å velge mellom, er porselen eller rustfritt stål. I følge de erfaringer jeg leser på internett, så er det varierende om porselensvasker holder seg fine. Enkelte har hatt den i flere år uten riper eller synlig slitasje, mens andre har negative erfaringer med denne typen vask. Jeg antar rustfritt stål er et tryggere valg i slikt henseende. Selv om denne typen krever daglig pussing og vasking for å holde seg blank, så er min erfaring at den holder seg fin og uten synlig slitasje i lang tid. 

Jeg har i kveld undersøkt litt rundt vasker i rustfritt stål, og utvalget på nett er begrenset her i Norge. Jeg har derfor utvidet horisonten til utenlandske nettbutikker og funnet en lignende vask lik den på nest siste bildet, fra merket Kraus. Den finnes både med enkel og dobbel balje, i tillegg til at dybden er god. Inkludert diverse avgifter og frakt blir prisen rundt 5000 kr. Ikke så alt for ille synes jeg. Men før en eventuell bestilling finner sted, skal jeg undersøke om det er mulig å oppdrive en lignende vask i Norge. 

Ønsker dere en strålende lørdagskveld :)
1 kommentar:

  1. Så fine inspirasjonsbilder! Vi planla i grunn ingenting ifht vaskerommet annet enn plassering av vaskemaskin og fremtidig tørketrommel. Skulle gjerne hatt en litt større vask nedfelt i en benk! Nå har vi vask ved siden av benken, og jeg får akkurat en bøtte opp og ned av den når kranen snus bort.. Ja ja; det er hvertfall et vaskerom :) Høres ut som ditt blir veldig bra!
    Nyt resten av helga :)
    Klem fra Ingrid

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...