søndag 13. oktober 2013

Valg av baderomsinnredning


Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å få snekret skap til badet, eventuelt å kjøpe en gammeldags benk som jeg satte en bollevask på. Denne planen er nå forkastet, da det blir nok tre uansett. Planen er at jeg skal få fram tømmeret på en av veggene, i tillegg til at jeg ønsker å få snekret en skyvedør inn til vaskerommet. For å bryte med de rustikke innslagene velger jeg i stedet en hvit, minimalistisk stil på innredningen. 

På torsdag dro altså jeg og min kjære inn til byen for å se på de ulike variantene som finnes av innredning. Jeg har sikkert 40 ulike kataloger kun for bad, men det blir ikke det samme som å se det i virkeligheten. Og jeg fant helt klart mine favoritter. De to merkene som jeg spesielt la merke til var serien Viskan fra Aspen og Inzo fra danske Dansani. Begge disse utmerket seg i forhold til design og kvalitet. I tillegg har de mye tilleggsutstyr som kan være kjekt å ha. Prismessig ligger de noe over gjennomsnittet. Når vi renoverer vårt gamle trehus velger vi imidlertid rimelige løsninger der vi finner det hensiktsmessig, som igjen åpner for å kunne velge noe dyrere alternativer på andre områder. Så håper vi denne planen fører til at mitt nøye planlagte budsjett ikke slår alt for store sprekker :)

Håper dere har en fin søndag!


5 kommentarer:

 1. Høres ut som en veldig fin blanding!
  Nyt resten av søndagen :)
  Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 2. Høres veldig fint ut, gleder meg til å se bad etterhvert) tømmervegg blir nok veldig flott mot en slik innredning, spennende!
  Fin ny uke til deg)

  SvarSlett
 3. Kjempe interessant blogg, inspirerende også! Mange flotte bilder og ideer. Jeg bestilte min baderomsinnredning for en måned siden, og har brukt et par uker, det er helt fantastisk. Mye oppbevaringsplass. chrome 120 cm c hvit Hva synes du om den? Planen din høres veldig genial ut
  hilsen, christina

  SvarSlett
 4. Hei, Christina og Hus i skogen! Jeg har akkurat kjøpt en Chrome baderomsinnredning også; CHROME 90 cm Hvit, gleder meg til den kommer, for jeg synes stilen er så fin.. Hva synes dere? Bare for å komme med et lite innspill så synes jeg baderomsinnredning #2 ser veldig fin! Spennende blogg

  SvarSlett
 5. Hei UnnTone. Super blogg du har her. Jeg holder på og pusset opp badet, så fant my inspirasjon og idéer her hos deg.
  Her er min blogg, ta en titt :-) http://emmaoglars.no

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...