lørdag 7. september 2013

Til inspirasjon: Baderom i Berlin


Dette rustikke, men moderne badet i en renovert industribygning i Berlin har mange detaljer ved seg som jeg liker. To vasker, lang benk og stort speil trekker veldig opp. Det samme gjør de store integrerte skapene i tre, som også gir plenty med lagringsplass. Det at dusj og badekar er plassert ved siden av hverandre helt i enden av rommet er også en god planløsning. Denne løsningen gjør det enkelt å hoppe fra dusj til badekar i tillegg til at man slipper å bli våt på beina om det er behov for å hente noe i skapene.

Nå er jeg ikke særlig begeistret for flis, men her kan jeg gjøre et unntak. Flisene eller steinene som er på dette badet er nydelige, og sammen med de andre fargene og materialene i rommet skapes det et enkelt og stilrent uttrykk. Jeg kunne fint hatt en vegg eller to med denne varianten. Gulvet er jo også forbilledlig. På våtsonen er det benyttet lyse flis, og på tørrsonen er det blitt lagt tregulv fra Dinesen. Hadde jeg hatt et ubegrenset budsjett ville jeg lagt gulv fra dette danske firmaet i nesten hele huset. Når prisene starter på rundt 2-3000 kroner per kvadratmeter så blir det imidlertid noe i overkant for en skarve lærer- og sosionomlønn. Men fint er det. Legg forøvrig merke til den futuristiske lampa i taket. Ikke noe kjedelig lysrør her i gården nei!

 Jeg og barna har forøvrig vært på dagstur til Sverige i hele dag. Der benyttet vi anledningen til å bade litt i svømmehallen, noe begge småtrollene simpelthen elsker. Det er ikke mange timene siden vi kom hjem, så nå er det tid for å ta det lugn resten av kvelden. 

Nyt siste rest av lørdagen!

This rustic, but modern bathroom from an old industrial building in Berlin, has a lot of details that I like. Two sinks, long bench and a big mirror is great. The same goes for the closet made out of wood, with plenty of storage. Also notice that the tub and the shower is in the end of the room, which is well planned. It makes it easy to jump from the tub to the shower or vice versa, and you don't get wet on your feet if you need something in the closet. The soft colors are lovely, and the flooring from Dinesen is a dream, but far too expensive for my budget. In Norway one square is priced from $400. The lamp in the roof is something I totally could hang in my own bathroom. Or any other room. Enjoy the rest of the Saturday!

1

1 kommentar:

  1. Dette var lekkert, digger lampa)) Koselig med familietur, svømme er stor stas her også! Nyt søndagen! Klem fra Camilla

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...