torsdag 4. juli 2013

Nydelig spisestue!


Dette skandinaviske interiøret falt veldig i smak hos meg! Lyst, tre og industri i fin kombinasjon, og der nytt møter gammelt. Jeg liker særlig godt lampene og den gamle sittebenken.  Jeg ville imidlertid hatt noen stoler for komforten sin del. 

Med tanke på renoveringen, har vi i dag nesten kommet i mål med den ene langsiden. Vi hadde nok blitt helt ferdige om vi hadde fått tilsendt riktig mål på balkongdøren. Jeg vet ikke hvor lang tid det vil ta før ny dør er på plass, noe som er særs praktisk med tanke på at vi har sagd et stort hull i tømmerveggen. Men slik er det. Når vi gjennomfører et så stort prosjekt må vi bare regne med forsinkelser og at ting ikke går helt som planlagt. Vi får heller se det positive i det. Nå får vi godt med friskluft inn i huset.  

Ikke fullt så positivt (men ikke så veldig overraskende...) er det at J har fått en kraftig kink i ryggen, etter at han og kubeinet gikk inn i hardbarket kamp mot en gjenstridig planke. Vi satser på at en god natts søvn vil gjøre underverker for min kjære. 

I morgen fortsetter i alle fall undertegnede ufortrødent videre! Jeg har fått malt en god del av bordkledningen i dag, og satser på å få tatt mye også i morgen.

Enjoy the evening!

I'm in luuuv! This Scandinavian dining room is truly beautiful and in suits my kind of style perfectly. Light and bright. Industry. New meets old. Wood. The lamps. Table. The old bench. Of course it's more comfortable with chairs, but I wouldn't mind ditching the comfort for this magnificent darling. Enjoy the evening!

1

1 kommentar:

  1. hei hvor har du funnet de lampene? :) så fine og hadde passer perfekt inn i spisestua jeg planlegger :D

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...