mandag 8. juli 2013

All white


Et fin liten arbeidsplass. 

Jeg er i utgangspunktet skeptisk til at mye av interiøret er hvitt, da det fort kan bli sterilt og kaldt. Her ser vi imidlertid at mye hvitt i kombinasjon med friske blomster, noe gammelt interiør og godt med lys, kan få et hjemmekoselig og sjarmerende preg. Vi har flere slike stoler som avbildet her, bare i en mørk blå farge. Mulig disse vil få seg et malingstrøk om noen måneder, og at de igjen får komme fram i lyset.

A nice little work space. All white.
I like white. But all white is maybe too white? As you can see from this picture it's possible to make all white cozy and charming. Bring some flowers, some old furniture, books and a lot of light into the room, and you will have a delicate and inviting room. Love the chair by the way .

12 kommentarer:

 1. Koselig arbeidsplass :)
  Vi har mye nøytrale farger på de store tingene i interiøret, og varierer heller med puter og nips for å forandre på fargene - skal ikke mye til for å føle at rommet blir nesten nytt!

  Ha en fin julikveld!
  - ingrid

  SvarSlett
 2. Synes det er nydelig med all-white. Hadde neppe passet her i huset med tre aktive (og dertil møkkete) unger, så det får bli når de har flyttet ut :D
  Ønsker deg en fin sommerdag
  Frøken S

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...