lørdag 23. mars 2013

Vaskerom

Vaskerommet vi har i dag er cirka 4.5 kvm, altså ikke all verden med plass. Til tross for at det er veldig lite, rommer det ganske så mye. Vaskemaskin, utslagsvask, varmtvannsbereder, to kommoder, hyller, knagger og flere skittentøydunker (jeg er vel egentlig litt forundret over at vi selv får plass i dette rommet). Og som det ikke er nok, bruker vi også vaskemaskinen som stellebord. Slik det er i dag, kan man vel si at vaskerommet fungerer like mye som baderom.

Det er også veldig praktisk at vaskerommet ligger rett ved utgangen. Det som ikke er fullt så praktisk er at vi ikke har plass til å tørke klærne våre på dette rommet, så dette gjøres må gjøres i gangen på loftet.

Dersom du spekulerer på hvorfor det står fire tomflasker oppe på varmtvannsberederen, så er forklaringen at de brukes til å varme frosne tær. Siden vi er tre stk i dette hus (to små og en stor) som ikke har arvet polfarer-genet, så er varmeflasker en tvingende nødvendighet ved leggetid. Det hjelper heller ikke på våre følsomme tær at temperaturen på gulvet innimellom nærmer seg frysepunktet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...