mandag 18. mars 2013

Gangen vår

Når du entrer helligdommen, må du først gjennom en lang og smal gang hvilket må kalles en konstruksjonsmessig høydare. Å ikke ha plass til å henge fra seg jakke eller sette fra seg sko når du kommer inn er jo bare genialt (håper du oppfatter min bitende sarkasme). Du tramper dermed  inn fire-fem meter i full påkledning (forhåpentligvis), for så....                                                                                     
...å ikke finne plass til å henge fra deg jakken. Skoene skal du vel alltids finne et smutthull til. Bildet overfor taler vel egentlig for seg, men det skal ikke stå på at vi mangler sko eller jakker. Slik går det når man bor i verdens rikeste land. Og dette er bare toppen av isfjellet, for hva har man vel loft til?

Resten av gangen består av en diger fryser, en puff (som også inneholder sko...) og en kommode med uvurderlig rot. 

På nye plantegninger av gang har jeg  imidlertid  bestrebet å få skjult noe av vårt overforbruk. Nær inngangen er det tegnet inn et lagerrom/vaskerom og i tillegg vil selve gangen få en mer praktisk planløsning. Dette vil gi rom både for skap, oppbevaring - og ikke minst,  plass til å sette fra seg sko like ved inngangen. Gode tider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...